Добре дошли

Туристически комплекс „Рибарника” е идеалното място за Вашата почивка, спокойствие и релакс. Далеч от шума и забързаното ежедневие, може да се отпуснете сред спокойствието, тишината и чистия въздух на природата, заобикаляща комплекса. Тук е мястото както за добра и пълноценна почивка, така и за приятно и незабравимо забавление.

Комплексът е съставен от две основни сгради: Къща за гости, с разположени на 2 етажа 8 спални, и Втора сграда с разположени на: 1 етаж – механа и кухня, а на 2 етаж – 3 спални. Разполага с безплатен паркинг с капацитет от 30 места. Механата на комплекса е идеално място както за семейни, така и за фирмени тържества, а откритата лятна градина разполага с обособена зона за барбекю – подходящо място за градински партита и развлечения на открито. Парк с беседки и детска площадка.

Туристически комплекс „Рибарника” е разположен на площ от 7000 m². Намира се на 62 км югозападно от гр. Варна, между селата Гроздьово и Цонево. В непосредствена близост до природен парк „Шерба” и в подножието на яз. „Елешница” .

За любителите на риболова, комплекса разполага със собствени рибовъдни басейни, в които се отглеждат: толстолоб, шаран, амур, сом, сулка, пъстърва и есетра. Предлага, както спортен риболов, така и възможност да си закупите риба.